IndividualniT bns

Индивидуална подготовка

Агенция Volley Trend организират и подготвят индивидуални играчи, с акцент върху физическото възпитание в подготвителният период, както и конкуренцията , и това се отнася за играчи, които не са в момента ангажирани към даден клуб.Продължителността на тези програми е най-малко 10 дни,и в съгласие с играча или треньора може да отнеме повече време. Тези програми се отнасят за всички видове спорт, както и индивидуални спортове. Акцентът е върху това как да се подготвят по-добре спортистите за предстоящия сезон и подготовката за неговия клуб или индивидуално с треньора си, в зависимост от вида на спорта възможно най-бързо до оптимална спортна форма.

Работата с топ треньори в идеални условия в голяма степен ще помогне на всеки състезател да се подготви за  предстоящия сезон и по този начин да помогне на  клубът си или себе си за постигане на най-добрите спортни резултати . По-този начин ще се повиши тяхната професионална кариера. В същото време агенция Volleytrend  позволява на атлетите без отбор за отделните спортове да повишават своята Спортна форма и да са готови да посрещнат заминаване в нов клуб, където той веднага ще бъде в състояние да отговори на поставените задачи пред тях. Разбира се, че в тези програми работят най-добрите спортни специалисти.Сътрудничество между най-добрите треньори,професори и доктори ще помогне на играчите да се подготвят професионално по-най новите методи.

individualne pripreme bg1individualne pripreme bg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Програма за индивидуална подготовка:

- 9 пълна пенсиона,10 дни в Хотел Балкан, Ботевград
- Настаняване в двойни и тройни стаи със самостоятелен санитарен възел, телевизор, интернет
- Индивидуални програми се провеждат в две смени: 19.07-28.07.2022. година
- Entertainment
- Басейн
- Обучение в спортната зала-2 пъти на ден (сутрин и вечер)
- 3 хранения + закуски (повишена хранене)
- Подаръци шорти и тениски
- Контрол от лекари и физиотерапевти 24 часа по време на подготовката
- Обучението се ръководи от най-добрите експерти
- Условия за регистрация: минимум 12 години
- Тестване на двигателните и основните морфологични измервания
- Лекция

ЦЕНА: 520 EURO

Вижте пример на доклад с индивидуални подготовкаdocuments

***Нови програми***

Агенция "VOLLEY TREND" въвежда новост в работната си програма и на отделните обучения в Белград за всички, които искат по--ДОБРО-БЪРЗО !!! Всички волейболски / волейболисти, които са на 12 години и по-възрастни играчи, които вече тренират и играят волейбол за техните клубове, но по различни причини нямат  условията за индивидуална подготовка и развитие може да се свържете с нас. В нашите добри условия, които включват зали, топки и треньори  и се провеждат в новооткрития и един от най-модерно оборудвани спортни центрове в Сърбия, Dynamic Sports Centre.

След оценка на текущото ви познание по волейбол, нашите инструктори ще представят и препоръчат допълнително планиране на  напредъка  чрез индивидуални тренировки. Знаейки, условията, в които ви обучават повече клубове, както и липсата на време за индивидуална работа, ние предлагаме нещо съвсем ново. Зали, с най-добрите треньори, чрез индивидуална работа напредъкът е гарантиран !! Волейбол има своите правила, за да се даде възможност на тези, които искат да играят на най-високото професионално ниво,  и правилно да овладеят елементите на волейбол. Индивидуално обучение в малки групи, по 1-3- 2-4-6 или 5 играчи , високото качество на работата на нашите треньори,който технически ще ви обучават и подготвят за по-добро и по-безопасно представяне в своите клубове,в които по-късно ще представите по-добра волейболна игра. Индивидуални тренировки са посветени на техниката за подобрение на  волейболните елементи като:

1. Service

2. приемане / отбрана

3. скок

4. Блок

5. играе с пръсти

Брой на обучение или дължина на индивидуална работа е неограничен и зависи от вашия избор и възможности. Ние вярваме, че 2-4 тренировки на седмица или на месец 8-12, което е оптимално за това, което може да даде задоволителни резултати. Агенция "VOLLEY TREND" Ви кани да имате много доверие в нашите треньори и с нас да създададем нови стъпки, които до сега не сте могли. Това са сигурни стъпки към успеха!