IndividualniT bns

 Individualne pripreme

Agencija VOLLEY TREND  organizuje i individualne pripreme igrača sa akcentom na kondicionu pripremu u predtakmičarskom periodu kao i u samom takmičarskom peridu, a to se odnosi na igrače koji nemaju u tom trenutku klupski angažman. Trajanje ovih priprema je najmanje 10 dana a uz dogovor sa igračem ili igračicom može da traje i duže. Ove pripreme se odnose na sve vrste sportova, kako ekipnim, tako i individualnim sportovima. Akcenat je na tome da se sportista što bolje pripremi za nastupajuću sezonu i da kroz pripreme u svom klubu ili individualno sa svojim trenerom u zavisnosti od vrste sporta što brže dostigne optimalnu sportsku formu.

Rad sa vrhunskim trenerima i u idealnim uslovima će veoma pomoći svakom pojedincu da u nastupajućoj sezoni pruže vrhunske partije i tako pomognu svom klubu ili samom sebi u postizanju što boljih sportskih rezultata. Takodje ce na taj način unaprediti i svoju profesionalnu karijeru. U toku same takmičarske sezone agencijaVolleytrend takodje omogućuje sportistima bez kluba da na individualnim pripremama podignu nivo svoje sportke forme i što spremnije dočekaju odlazak u novi klub gde će odmah moći da odgovore zadacima koji se pred njih postavljaju. Podrazumeva se da na ovim pripremama rade vrhunski sportski stručnjaci, kako vrhunski treneri tako i profesori i doktori nauka a takodje će biti uspostavljena saradnja sa vrhunskim trenerima iz svake vrste sportske grane koji će svojim savetima iinstrukcijama pomoći da se pripreme sprovedu na vrhunski i profesionalno po najsavremenijim metodama.

 

individualne pripreme ucesniciProgram individualnih priprema:

 

- 5 punih pansiona, 6 dana u hotelu Olympic-Kosjerić

- Smeštaj u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa kupatilom,TV,internet

- Individualne pripreme se održavaju u sledećim smenama: 10.07-16.07., 16.07-22.07., 22.07.-28.07., 28.07-03.08.2024.

- Zabavni program

- Bazen

- Obuka i treninzi u Sportskoj hali-2 puta dnevno(ujutru i uveče)

- 3 obroka + uzina(pojačana ishrana)

- Poklon šorts i majica

- Nadzor lekara ifizioterapeuta, 24 časa za sve vreme trajanja priprema

- Treninzima će rukovodti vrhunski stručnjaci

- Uslovi za prijavu: minimum 12 godina

- Motoričko testiranje i osnovna morfološka merenja

- Stručno predavanje

 

Više informacija o ceni kampa možete pogledati ovde

 

Pogledajte primer izveštaja sa individualnih priprema   documents

 

 

*** Novo u ponudi ***

Agencija „VOLLEY TREND“ uvodi novinu u svoj program rada, a to su individualni treninzi u BEOGRADU za sve koji žele VIŠE-BOLJE-BRŽE!!! Svi odbojkaši/odbojkašice koji imaju 12 godina, kao i stariji igrači koji već treniraju i igraju odbojku za svoje klubove, a iz raznih razloga nemaju uslove za individualno usavršavanje i napredovanje, mogu se obratiti nama. U našim idealnim uslovima, koji podrazumevaju vrhunske sale, lopte i trenere priuštite sebi više odbojkaškog znanja i bolju fizičku spremnost.Svi treninzi se odrzavaju u novootvorenom i jednom od najsavremenijih opremljenih sportskih centara u Srbiji, sportskom centru Dynamic, koji se nalazi na Dorcolu, na adresi Dunavska 62.

Nakon procene Vašeg trenutnog odbojkaškog znanja, naši treneri će Vam prezentovati i preporučiti dalji plan Vašeg napretka kroz individualne treninge. Poznajući uslove u kojima trenira veliki broj klubova, kao i nedostatak vremena za individualni rad, mi Vam nudimo nešto sasvim novo. U najboljim salama, sa najboljim trenerima kroz individualni rad napredak je zagarantovan!! Odbojka je svojim pravilima omogućila da i oni koji su hendikepirani visinom mogu igrati vrhunsku odbojku na profesionalnom nivou, ako su tehnički dobro obučeni i ako na vreme pravilno savladaju odbojkaške elemente. Individualni treninzi u malim grupama, koje broje 1-3- 5 ili 2-4-6 igrača/igračica, uz kvalitetan rad naših trenera brže će Vas tehnički obučiti i pripremiti za bolju i sigurniju igru u Vašim klubovima kojima ćete kasnije pružiti izuzetne odbojkaške partije. Individualni treninzi maksimalno su posvećeni tehnici odbojkaških elemenata kao što su:

1. servis

2. prijem/odbrana

3. smeč

4. blok

5. igra prstima

Broj treninga ili dužina individualnog rada je neograničena i zavisi od Vašeg izbora i mogućnosti. Smatramo da je 2-4 treninga nedeljno ili 8-12 mesečno nešto što je optimalno i što može dati zadovoljavajuće rezultate. Agencija „VOLLEY TREND“ Vas poziva da imate puno poverenje u naše trenere i sa nama napravite nove korake koje do sada niste mogli. To su sigurni koraci do USPEHA! Trenažnim procesom će rukovoditi Šćepanović Željko sa svojim saradnicima.