SportCamps bns

Kamp za klubove

Ambicije ljudi rastu iz dana u dan baš kao i sama agencija Volley Тrend. Nova ideja pod okriljem naše kompanije je priprema sportista i ekipa, bez obzira da li je reč o individualnim ili kolektivnim sportovima. Uz atraktivne destinacije u i van zemlje,odličan program rada i zagarantovan kvalitet Volley trend ima za cilj da samo potvrdi već "rezervisano" mesto na mapi primamljivih destinacija. Celokupan program i zahtevi prilagođeni su našoj klijenteli, a uz stručnu pomoć koja je neizostavna, pripreme na vrhunskom nivou su zagarantovane.

Želimo da zadovoljimo sve Vaše kriterijume. Iz tog razloga odabrali smo najkvalitetnije i najbolje destinacije u Srbiji i Sloveniji. Ukoliko se odlučite za pripreme u našoj zemlji, planinske lepotice Zlatibor i Kopaonik, čekaju na Vas. Kosjerić, takođe, koji nudi izvanredne uslove za rad. Sportski centar Kovilovo na 15 kilometara od Beograda, i Kuća fudbala u Staroj Pazovi, 30 kilometara od naše prestonice, prave su oaza i već tradicionalne sportske baze.

U samom centru Beograda,bogat program Hotela M i Hotela N, koji su povezani sa SC "Banjica"kao i Hotela Srbija, sa sportskim hramom, dvoranom "Šumice", najbolja su pozivnica za pripreme na vrhunskom nivou.

U Sloveniji, Rogla i Kranjska Gora, zadovoljiće i one najprobirljivije, jer uz vrhunske uslove,sjajni prateći objekti i program, garant su uspešnih priprema. Portorož, slovenački Monte Karlo, smešten u uvali Piranskog zaliva, svojom atraktivnosti i lepotom, dovoljno je primamljiv za Vas koji želite da "radni odmor" provedete na moru.